Om Oss

Vår kärlek till musik

OwnGuitarPicks är aktivt sedan 2007 inom musikbranschen. Speciellt för specialanpassade bandvaror som plockningar, remmar och trummor.

Regissören Michael Kenis ville beställa personliga gitarrval för sina vänner som spelar i ett band. Detta visade sig inte vara lätt. Så småningom hamnade han hos ett australiskt företag. Michael beslutade att ingå ett partnerskap med dem genom att bygga en webbplats genom vilken folk från Holland kunde beställa plectrums med ett tryck. ”Leveranstiden var tre till fyra veckor.

Bilderna, som applicerades med hjälp av pad-utskrift, var OK, men något korniga. Och på varje gitarrval fanns det alltid namnet på det producerande företaget. Vilket är oacceptabelt om du vill ha något helt anpassat. För att marknadsföra sitt företag kontaktade Michael många musikbutiker och musiker. På detta sätt lyckades han säkra välkända namn, med den första den holländska sångaren Ilse de Lange.

Han kontaktade också gitarristen från Adeles band och skickade honom några prover, vilket fick honom en entusiastisk reaktion. Under en konsert på Ziggo Dome i Amsterdam gav Michael personligen gitarristen ordningen.

För Adele hade han ett antal plectrums som gåva med ett barndomsfoto av henne på framsidan och hennes namn på baksidan. “När du väl är i musikvärlden / industrin börjar saker och ting snöboll.” Förutom Adele levererar Michael inte bara till AC / DC, Kiss, Coldplay och Kensington, utan också till Sony Music, KPN och War Child. Michael: “För närvarande har jag återförsäljare i Tyskland, Schweiz, Sverige, Frankrike och USA. För att tjäna alla online har jag webbplatser på olika språk.

Min kunskap om SEO (sökmotoroptimering), nyckelord och Google-optimering är praktiskt här, även om jag har sagt adjö till mitt jobb som webbdesigner och helt dedikerat mig till mitt företag EigenPlectrum. “På natten får Michael de bästa idéerna för fler produkter och skriver ner dem. Nu skriver han också på gitarrernas pickguards (repor).

Genom EigenPlectrum kan du dessutom beställa alla typer av tillbehör, från plectrumkedjor och plectrum nyckelringar till gitarrband och visitkort med utpressade gitarrplectrums / plicks. Band som Coldplay, Kiss, AC / DC, men också skivbolaget Sony Music och en organisation som War Child är bara några få namn som det holländska företaget EigenPlectrum levererar sina produkter till.

Företagets namn betyder “eget gitarrval” och det är vad det handlar om: unika anpassade plectrums.

Ägaren Michael Kenis har kommit långt: “Du måste träffa några gupp i vägen innan du vet exakt vad du vill.”

 

13 år

aktiv i branschen

+1.000.000

väljer ett tryckt år

4.98/5

Kundbetyg

Michael Kenis - Director

CEO

Michael Kenis

Jasmijn Kenis - Director

CEO

Jasmijn Kenis

Robin van Dongen

UX Designer

Robin van Dongen

Din passion är vår passion!

Discover the world of EgnaPlektrum.se

Referenser Blog Kontakt