Vårt bästa år hittills

2020 blir året för många att snabbt glömma. Koronaviruset som tillkommer med oss ​​i mars är utan motstycke. Olika blockeringar, PostNL har svårt och länder som är svåra att nå gjorde det till en enorm utmaning. Lyckligtvis har vi lyckats och vi kan kalla 2020 vårt mest framgångsrika år någonsin.

Till exempel i april förra året har vi introducerat våra nya NFC Plektrum. Detta kan läsas på olika webbplatser över hela världen och vi är mycket stolta över det. Att lansera en helt ny produkt har tagit en del ansträngningar, men NFC Plektrums säljer redan mycket bra.

I augusti flyttade vi vårt kontor från Made till Terheijden. Vi har skapat ett helt nytt kontor där och den nya platsen är en absolut tillgång för EigenPlectrum. Vi har skapat ett vackert mötesrum och ett produktionsområde.

Förra kvartalet var oerhört hektiskt för oss och skickade mer än 3200 paket. Vi skulle ha velat lägga en fin present i form av ett plockkort med varje beställning. Vi hade räknat med 2500 beställningar. Tyvärr hade passerna redan använts tre veckor före jul. Vi såg inte det komma! Vi kommer att fortsätta att utöka vår verksamhet 2021 med ytterligare hjälp för att skapa våra paket.

Vi klarade det med paketen och vi kommer att njuta av vår vila. Maj 2021 blir ett musikaliskt men framför allt hälsosamt år med många spelningar och festivaler.

På uppdrag av EigenPlectrum, mycket trevliga dagar och vi kommer att träffas igen 2021 !!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.